Mysiga sommar

Har inte skrivit på ett bra tag och vet inte riktigt var jag ska börja:)
Annika o Paulina har iaf varit här uppe sen jag tog examen. Fast de har varit här uppe i två veckor känns det inte mer som om de har varit uppe en helg. Men när man väl tänker efter så har vi gjort en del ändå.. Campat i Norge, festat, shoppat, åkt båt, sväng till småland mm... o såklart firat midsommar här på Särö!
Idag åkte dem hem, men vi ses ju på fredag igen då det är blommeröd. Längtar såå mycket:)
Idag var pappsen, Oscar o jag på Kungsmässan.. Skulle inte ha nått.. Men vips, världens söstaste klänning fick följa med hem!


Igår kväll på Blomstermåla


jepp

Alla klarade CIDESCO! Har aldrig varit så nervös i mitt liv!!!!! Men bra gick det iaf:) Så nu är allt som har med Elisabethskolan över, för gått. Ganska sorgligt ändå.. Har ändå varit ens liv i ett år.. Skönt att aldrig ha några fler läxor. Men såå sorgligt att inte träffa alla underbara kompisar längre:( Såklart ska vi INTE tappa kontakten.. B-BÄSTA klassen, nånsin!

Annika o Paulina är här uppe o stannar i två veckor, kommer knappast få det långtråkigt iaf.. Jag som skulle gå i ide efter skolan.. Idag var vi ute en sväng i gbg.. Imorgon ska vi iväg till Norge över helgen. Sen midsommar, blommeröd mm.. Det är som vanligt helt enkelt:)
Nu ska jag nanna. Grymt trött!

Puss


jag är hudterapeut!

åååh så skönt! Idag hade vi diplom utbildning och skolans avslutning. Så skönt att (allt är färdigt) bara 4 skoldagar kvar. Ska bli så skönt när allt är över. Dock kommer ja sakna mina nya vänner jättemycket. Har verkligen fått vänner för livet!


//Auktoriserad hudterapeut (hur bra låter inte de? ;)



helg

Äntligen fredag! Nu är det inte långt kvar i skolan. Nästa vecka blir tuff.. Träning inför CIDESCO måndag och tisdag. Skolans SHR examen på onsdag, träna inför additional, skolfoto, alla timmar ska in, och såklart.. skolans avslutning!! Men där är de ändå inte slut.. För söndag, måndag, tisdag är de då de stora allvaret sker. Internationella CIDESCO examen! Puuh blir helt nervös när jag tänker på det...

Men nu är det iaf helg.. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga lite. Imorgon ska ja upp tidigt till stallet, vid halv 11 kommer Kim, Charlotte och Dan hit då vi ska ut med båten för att sola o bada:) Kvällen blir de däremot party för hela slanten!

Min lille prins har kommit till världen. Nu har jag två prinsar och 3 prinsessor!

RSS 2.0