problemos

Fan va ja stör mig. går andras vägar när jag kan gå mina? Blåst. Ja. mycket. vad håller jag på med. Jag vet vad jag vill, vet du? ska man hoppas? nä. eller kanske? tror de är rätt meningslöst... men äääändå! HALLÅ vakna. de finns ett problem. problem? JAAAA! o de är du. hmm suck. jo men va fan. allt verkar bra. i den situationen. annars puss. nej inte puss piiiss ska det va. bli behandlad så? nej. vf säger du inte nej? Hoppet! KOM, ja springer. till mm:) vf, hoppet fortfarande. men ja vet ändå hur det blir. aaaah va fan. måste gå vidare :/ NEJ. läskigt att säga att man måste gå vidare. tänk om. tänk om allt hade blivit helt perfekt !

kan inte allting vara perfekt för en gångs skull?

:)

Ingen skola för mig idag. Har varit på sjukan och röntgat mitt nyckelben och det har såklart inte läkt ihop. De sa att de kommer ta ett bra tag till och att ja inte får anstränga mig på en månad till :( jag som var med på idrotten och bollsporten igår, vi som har basket nu! uuuuucsch va tråkigt o bara sitta o titta på:( Men rida kan jag iaf göra lite nätt!
Har nyss kommit hem från stallet där jag har tillbringat halva min dag :) Red en stund på banan sen kollade jag på när eva tömkörde!

Vi skulle igentligen till malmö idag på studiebesök hos Sveriges radio med klassen. Men de gjorde inte så mycket att jag missade de. Vi ska ju till Malmö på freda me klassen också!

Snart lov :) hääärigt! Då ska ja emilie filip lucas o kanske rasmus ta en road trip till linköping! ska bli riktigt kul!

Duschen kallar nu. Sen blir det oxstek me potatisgratäng och pepparsås :) mmmmmums.



Rolling Stones

Nu har man biljett till Rolling Stones som kommer till Ullevi den 3 augusti i sommar :)

image18

Måndag

Tänkte börja berätta lite om helgen.
I lördes var jag, emilie, henke hos madde och kollade på film. Minns inte vad den  heter men rolig var den. Sen kollade vi på OC. Men det blev bara 2 avsnitt för mig sen somnade jag:) hehe. Kom hem vid 2 tiden och då blev de direkt i säng.
Upp tidigt på lördagsmorgon för att åka till stallet  och rida! Efter stallet åkte jag och annika för att se på fotboll i sövde, perfekt väder hade det varit om inte blåsten kom och förstörde. Sedan åkte vi till Blentarp för att hälsa på erica. Saknar Blentarp lite faktiskt, alla är så söta där och alla känner alla :) Ska bo där när jag blir mamma! haha eller nä.
När jag kom hem blev det att städa hus o fixa mat. Skulle nämnligen ha förfest här hemma ikväll kom runt 20 st. Efter det åkte vi till valla ännu en gång. Om man säger så här, det var mycket roligare än förra ggn. men förra ggn var verkligen ingen hördare:) blev iaf mycket dansande den här ggn. fick en bugg-kompis!
Blev en riktigt sen kväll, tvungen att stjäla den här: En dag som började bra och slutade ännu bättre :) haha.

Pappa ringde och väckte en dagen efter och frågade om ja kunde göra honom en tjänst, eller jag var så illa tvungen till de! Fick åka till genrarp för att lämna ett par jeans som han hade glömmt. Han skulle hjälpa till i min fasters trädgård.
Faster Ingela bjöd på en god frukost, sen blev de att jag också hjälpte till i trädgården. Ritkgit skönt, vi elda, kratta o bar ut alla hennes ute möbler mm. Till slut somnade jag på gräsmattan! haha. Vid 3 tiden åkte vi hem. somnade i soffan i timmar. - Helt slut.

Linn och Sanna var precis här på besök. Riktig fin cabriolet körde de runder i! Vill också ha :)


Va bara tvungen att lägga in lite bilder från Ingelas hus. Detta är då fin rummert som har varit en idrottshall. Man ser inte så bra men det är riktigt fint :) och en bild på köket




Nu ska ja köra till stallet och rida. ta in hästarna sen fodra :)

Tja!


Funderare.

Ibland undrar jag vad fan jag håller på med..


?

List !

Humör just nu: Mysig, rastlös, glad :) som vanligt då
Är det nåt du absolut inte äter: svamp, fisk, bönor, lök mm..
Kläder just nu: Ridkläder. lagom sexigt!
Musik just nu: The killers - when you were young
Vad sa du senast: lycka till! till jennie ;)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 60 - 70 talet. de verkade ha så roligt då!
Är du bra på matte: Inte min största begåvning tyvärr
Fisk eller badkruka: Nånstans mittimellan.
Saft eller alkohol: Oboy
Längd och vikt: 162 vikt kanske 53, har ingen våg så!
Favoritväder: Blå himmel!
Morgon- eller nattmänniska: Både!
Sparare eller slösare: är rättså bra på att spara. men på att slösa också!
Vem är viktigast för dig: Kan inte peka ut ngn direkt. men familjen!
Tror på liv på andra planeter: Hm. Nä, eller jo finns säkert ngn mask!
Kommer du ihåg din första kärlek: Den glömmer man aldrig!
Älskar du henne/honom fortfarande: Nopp
Har du några homosexuella vänner: Inte vänner. men jag vet några som är
Tror du på mirakel: Ja!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det gör jag
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Hoppas det?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3 nått!
Bio eller promenad: Både och :)
Är du kittlig: beror på vem det är som kittlar!
Snarkar du? nee
Största svaghet: helt ärligt vet jag inte om jah gar ngn svaghet!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att läsa tankar
Chips, morötter eller godis? GODIS
Skriver du dagbok? Nej inte nu mer..
Har du nån flickvän/pojkvän? tyvärr ne.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Intreserar mig inte ett dugg!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Lite lagom städat !
Gungar du på stolen? ja
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Hade nog varit häftigt. men är lite höjdrädd..
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster
Hur är din drömtjej/kille? Den var seg
Vad är du mest rädd för?
Saltar du på maten? Oui, de brukar klaga...
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Österport sam/media. För att det inte bara är läsa läsa läsa. utan praktiskt med:)
Anser du att du är stark?: Absolut, Hälsopunkten gynnar.
Brukar du sola? Det händer!
Har du komplex och för vad? Självklart, men orken är på semester
Använder du knark? Nope

wakantanka!

Har nyss kommit hem från stallet. red på banan och det gick fårvånadsvis bra. fast i vänstra varvet var det lite jobbigt då man måste hålla mer i vänster ytter. Red bara kanske i 20 min sen var min arm död, snacka om man tappar muskler fort.

I Fredes hände inte spc mkt, stallet, sen hem till Emilie då vi bakade en skit god kladdkaka! mmm :) och kollade gammla festbilder!

I Lördes åkte jag och Annika till Flyinge för att kolla på hingstvisning. Snabbt hem för att göra oss iordning inför kvällen då det blev, Thaimat i tomelilla. efter en full mage drog vi vidare till Lydén på en riktigt trevlig förfest med massa nytt folk, mkt trevligt;) Efter de blev det tingvalla, har aldrig varit med om att det har varit så lite folk där. konsgtigt.. Nä för det var ju Rocknatta! Men dansa är alltid kul. men så mkt dansande blev det inte. för ja fick riktigt ont i fötterna så jag fick stå och hänga i baren:P

Jo. I fredags fick vi reda på våra utsparkstider. Jo. Såklart går vi SIST ut av alla ÖP klasser! 15.55. När det inte finns en kotte kvar på torget förutom våra nära o kära. Men det är såklart typiskt att just vår klass SP3G får den SISTA tiden. 

Nu tänkte jag kila iväg till affären för att köpa lite käk..

Förrästen så har vi projektdag imorgon och på onsdag, och vi har inte ngt att göra i vår grupp. så det blir två härliga lediga dagar! gutt. Fast jag har ju bokat utvecklingssamtal imorogn 11.30. så jag får ju åka in bara för de :/


Ses & syns

Det här e en text om ingetting..

Jag saknar Emmi jäääääääääätte mkt:) tänker tillbaks på den tiden när spice girls var våra stora idoler, och när vi skulle uppträda för skolan. och vi skulle framföra wannabe. och hon ville verkligen vara Mel B, men nä, för Mel B var jag. (Mel B sjöng mest i låten därför hon ville vara henne då) Desiree var Posh spice och det passade hon verkligen bra som! Moa var Geri, och baby spice var Petra har jag för mig. Emmi har jag rätt? oooooch ja spice girls var våra liv.

Hhhha snaka om att inte ha ngt att skriva om..
Kan inte direkt berätta ngt om min dag iheller, för har inte gjort så mkt. haft en lektion i skolan. satt och redigerade bara. tråkigt. ont i magen har man haft också. letat lite efter balklänningar men hittar inte direkt ngn. men Alice min kusin hade en fin sa hon, och då måste jag ta mig till köpenhamn för att åka in och prova.

Imorgon är der fredag. veckan har gått riktigt snabbt, skönt :) Ingen aning om vad som händer imorgn. men på lördag därimot ska jag emmi jennie annika madde amanda till tingvalla:D Har min outfit redan fixad! hhaa,

Nu ska ja nog se film. Jakten på lycka, sägs att den ska vara bra, men jan kan inte lämna emmi redan för hon har saknat mig. o DUUU! min jacka emmi ;)

Hej svej

image13


Hey där!

Det känns som en härlig vecka! Igår hade vi partidebatt och det gick alldeles perfekt. kom hem vid 1 och åkte till stallet, det blev ingen ridning  :( men massa kel iaf :)
Härligt med en ledig tisdag. eller hade en lektion, bollsport som ja inte kan vara med på. lönt att åka in bara för den lektionen! Nä.
Idag har jag inte gjort spc mkt. Har städat hela mitt rum, bäddat rent , dammat.. men de tar inte lång tid innan de blir stökigt igen.
Det har inte funnits en mat bit hemma, så jag bestämde mig för att gå ut och fika, jag och gulle. vi gick till malenas cafe, men väl framme så ville jag inte fika där:P så ja gick till coop för att köpa en vaniljkrans. Väl hemma. (kändes som man hade gått mil eller nått, man fick riktigt släpa på gulle, hon tyckte de va varmt o hon var trött, fick till och med bära henne ett tag) Men väl hemma skulle jag äta min efterlänktande vaniljkrans, visade sig att den var torr som knäckebröd. blä! och jag e fortf hungrig. papps har köpt kycklingwock och det lär bli gått:) riktigt härligt väder idag, satt ute och sola ett tag innan :) sommarn är på väg :D

Måste ringa Jennie sen. Hon har kommit hem efter en helg i Sthlm där hon har bland annat sätt Shakira! hihi.


image10

Moves I like to make them

Nu är jag äntligen färdig. Vi ska ha partidebatt imorgon på sv. Jag fick sossarna och ska svara på frågorna som handlar om miljön. Nu kan jag ju allt om deras miljö politik :D

Idag vaknade jag tidigt, åkte till stallet var där några timmar o mös. Sedan körde jag till nova lund och skulle köpa ett par jeans. Men de blev inga jeans, Utan de blev en svart tubtop, strumpor o lite annat.

Den här helgen har varit extrem lugn. I fredes var jag hemma hos Annika, vi köpte massa godis o såg film, eller Annika såg! Jag somna:P haha. Lördagen bestod först av de gammla vanliga, stallet, sen var jag nog i alla affärer i Sjöbo, inkl apoteket! haha. Det blev en mysig hemma kväll med melodifestival tittande. O ja. rätt låt van!

Moves, I like to make 'em
Grooves, I like to shake 'em                                
Shake me from my troublesome mind
'Cause sometimes you'll find
That I'm out of my mind
You see baby, I'm the worrying kind
:P

Jag är jätte raslööös ikväll. Emmi lika så!

Imorgon ska jag rida. Det här håller INTE! Fast jag inte får :(

Tycker du som jag så rider vi för då känn för då känn för då känner jag mig jag mig fri,
ille häst lille häst vilka skutt du tar sitter svans sitter svans sitter svanen ändå ändå kvar!
Bom sika bom ut i mässingen, HJA!

Snart fredag :)

Lång seg och dryg dag! Fick gå upp tidigt idag bara för att gå på mediekunskapen. Har ju "råkat" försova mig de gångerna jag har den lektionen. så idag var jag tvungen att gå på de andras halva lektion! men det var chill. jag och jennie satt ensamma i ett klassrum och lyssnade på radio. det var det ända vi skulle göra på lektionen :)
efter det var de håla till 2 då vi skulle ut och filma i det kalla blåsiga ystad! men filmningen blev nog lyckad! hemma igen i sjöbo runt fem så gick jag och carro och lämnade jobbansökan här och var. så nu hoppas man på svar. behöver ett mer än aldrig!
Snabbt hem till dem efterlänktade pannkakorna. men oscar hade såklart ätit upp alla förutom en och en halv! och jag var verkligen hungrig! höll på att glömma att jag skulle träffa annika på kratfverket då vi skulle basta o sola. snabbt sprang jag dit, och när ja va framme, tänkte ja, pengar vore ju en fördel! så jag sprang hem igen, o sprang tillbaks! riktigt skönt o basta och sola. fick rätt mkt färg ändå. o pluggat har man också!! nu ska ja krypa ner till sängs och sätta på sista ansvinnet av One three hill. (utav dem 4 första haa :)

Imorgon ja? kanske malmö, kanske barbar, kanske hemma, kanske inte?!


image8

Visste du..

.. Att våra pupiller utvidgas då vi ser något vi gillar och att vi uppfattas som attrktivare ju större våra pupiller är. Forskare visade två bilder på samma kvinna. På ena bilden var kvinnans pupiller förstorade och männen uppfattade henne som mer attraktiv än på den med normala pupiller.

.. Vår intima zon är inom 15 cm från kroppen. Du kan testa ifall någon är attraherad av dig och kliva in i den zonen. Ifall personen ifråga verkar besvärad så vänta med yttligare moves!

.. Det tar 30 sekunder för en man att avgöra om en kvinna är hans typ men bara 3 för kvinnor.

.. Under en normal konversation tittar de som pratar med varandra 30- 60 procent av tiden. Kära människor tittar 75 procent på varandra!


Känslan.

Sök efter mina blickar. Gör det. Gör det snyggt så jag kan se på, i smyg.
Men jag dämpar situationen med att blinka i samma sekund som du
möter mig. Jag dämpar. Det finns ingen aggression, det finns en känsla,
 men jag har inte bestämt ännu, om den ska finnas kvar eller inte. Jag
tror jag kan leken om att vara kär ganska hyfsat ändå. Men vad jag inte
 förstår är hjärtats betydelse. När den inte riktigt infunnit sig, eller om
den är förlorad. Nuförtiden tänker vi bara med hjärnan, där begären
och alla måsten styrs. Jag njuter om du njuter liksom.

Helgen

image1
Min sweety och jag på tävling!

Fredagen var väldigt mysig, hade bara en lektion i skolan. spanskprov, kändes inte som spanska precis, mer som grekiska! var hemma kl 1 och då åkte pappa och jag till stallet, det är ju inte så lätt att köra med en hand! men det var jätte mys i stallet. släppte classica i padocken och hon showa som aldrig förr :) fiin heest!


Nog med de. Annika kom hit vid 7 och då åkte vi o handla mat o glass :) Efter mat och lets dance så färgade vi mitt hår, det blev mörkt brunt. näst intill svart! Måste sola nu känner ja. blekfis!
Ikväll vet ja inte vad som händer riktigt. helt ensam hemma. ingen större lust att gå ut. eller jo ja e sugen på öja. men de e 20 årsgräns +.. så vi får se!

Förrästen så var det 100 dagars Starshine i onsdes. hade ingen lust att gå. men käne mig lite tvungen eftersom man tar bara studenten en gång! förfesten var lyckad i Mufs lokal! Starshine var.. Starshine:) haha. Inget met o tillägga!

RSS 2.0