Fredag

Va! Jag hade hundratio besökare igår här på bloggen! Jag som brukar ha runt 30-40 när jag väl skriver.. Annars 15;) haha..
Jobbat idag 6.00 - 15.30 mycket att göra och nu är Susanna trööött. Ska göra mig lite i ordning. Hem till Desi o ha lite myskväll. Lets Dance, Så ska de låta och smoothies! Jag och Madde har ett vad om att inte äta godis på två veckor.. Tänker ni säkert men de e ju lätt som en plätt. Men inte om man heter Susanna och är sockerberoende!! Men har inte ätit godis på en vecka nu. Inte ens en liten chokladbit:)

Våren är på väg!

Har precis varit ute och sprungit. Riktigt skönt. Fåglarna kvittrade och det var helt vindstilla!
Har jobbat nu några dagar i rad. Upp 5 varje morgon. Segt, hade varit bättre om man kunde somnat vid 10 på kvällarna, värre när man somnar sådär vid 1 varje natt och man vet att det bara är 4 timmar kvar tills man ska upp.. Jobb imorgon med, men ledig i helgen då jag ska fixa det mesta i det nya stallet. Nanna kommer på söndag. Ska bli helt underbart roligt att sätta igång med ridningen ordentligt igen:D Classica görs fin inför flytten. Klippt och dränkt i glans. Ska bara tvätta svansen innan och Eva ska värka henne så blir allt perfekt! Var på lantmännen igår. köpte lite grejer till Classica som saltsten, hållare, skopa.. Till en häst! Glämmer att jag måste köpa dubbelt av allt! Så imorgon blir det en sväng till Bengans foder! Imorgonkväll blir det lugnt. Film me kompisarna blir det nog. Lördag däremot blir det fest:)

=)

Fick ett jättegulligt blomsterbud idag + en liten nalle! Gud vad glad jag blev:D Att en sån liten grej kan göra så mycket!

image113

image114
Från söta Annika som just nu befinner sig i Australien <3

GRATTIS till Madde som fyller 20 idag!

Ilandsproblem..

Är lite sugen på att klippa page. Så som Jessica Simpson har eller Niocle Richie har här nedanför.. Fast det är ju ritktigt snyggt med långt hår som Hillary Duff har. Men om jag tänker efter så har jag ju sådant hår.. Vad ska jag göra!!?

image111image112


Lördag

Oj vad jag sov länge i morse! Fast mamma ringde och väkte mig lite över 7 och undrade om jag hade fått hem hennes nykel.. Somnade snabbt om och Gulle hoppade upp i min säng och gjorde mig sällskap. Sov till 12.. ja 12! Shit, de har jag inte gjort på länge. Men skönt var det. Var i YStad igår hos Iffe med Madde. Såg lite Let´s Dance. Sedan träffade vi Johan, Charlie och Allsan på Soft. Blev stora disskusioner om allt möjligt som politik, religion, kärlek, och hur man förlöser ett barn samt kejsarsnitt som vi fick vi en hel uppsats om hur det gick till! Charlie är då doktor! Satt på Soft tills det stänge, sedan blev det att åka hemåt.

Nu ska jag ta på mig träningskläderna för att åka iväg och gymma. Sedan handla mat tills ikväll. Taccos blir de! Sedan ska pappa och jag ordna i de nya stallet. Sedan blir de att åka iväg till de gamla stallet för att rida ut barbacka en sväng.. Sadelgjorden går nog inte runt längre:P Får se om de blir fest i Lund ikväll. Har tappat festsuget totalt.. Annars blir de en lugn myskväll hemma!


Bra låtar







?

Känner mig lite depp idag.. Eller har känt så ett tag nu faktiskt. 20 års kris...? Skönt det hade varit att bara få komma bort från allt. Är så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu.

Är hemma i Skåne nu efter ca 3 veckor i Linköping. Gulle var så söt när jag kom hem, hon sprang runder i hela huset & skällde. Kunde inte klappa henne på 5 minuter eftersom hon blev så exhalterad när jag kom, hon tycker om mig!! Riktigt skönt att komma hem faktiskt. Trivs jättebra i vårt nya hus och i mitt nya rum:)

Ser på Dubbat just nu. Tycker de är rätt kul, eller så är de jag som har torr humor! Skönt att få skratta i alla fall:)


söndag

Helnöjd med gårdagen!
Mamma & jag tog en sväng på stan. Köpte en tshirt och ett linne från gina. Åt dagens lunch på Steev´s coffe. Hamburgare i ciabatta bröd och riktigt goda klyftpotatisar till. När jag kom hem så bakade jag marsmallows muffins och dumlemuffins, riiktigt goda:P Mamma stack till Kaj och jag blev ensam hemma. Skulle gå ut senare så jag förfestade med mig själv. Riktigt kul faktiskt! Mitt humör var på topp. Såg melodifestivalen och tog några glas vin. Helt klart att tvillingarnas låt var bäst sen Olas. Tog cykeln in till stan vid halv 10 tiden. Träffade Love inne på Platå där han satt med några kompisar. Mycket trevligt!! Vi satt och pratade om vår gamla klass och allt annat möjligt. Love var tvungen att ta bussen hem halv 2. Så tillslut var det bara jag och hans kompis Erik som var kvar, riktigt trevlig kille de! Men han gick också hem efter ett tag. Så var det bara jag kvar "själv" med alla andra! Kvällen blev riktigt lyckad och jag är helnöjd:)

Idag vaknade jag grymt tigigt, ingen aning varför men antar för att min mage ville ha mat. Gick sedan på en promenad med Fiffi till ån för att mata ankorna! Shit först var det typ 2 ankor. Sedan kom hela flocken flygandes emot mig!!!! Fiffi blev helt galen haha.. Kom sådär 50 ankor och då överdriver jag inte!!... Ikväll står det bowling på schemat, & ska bli kul=)

Saknar min Classica<3 Men på Torsdag ska hon få massor av kärlek!! Undrar hur tjock & grann hon har blivit nu!!
image110

Fredag

Fullt  hus har det varit här hemma ett tag nu. Både mormor och Kaj har bott här i flera dagar och det har fått resultera med att jag har fått sova i soffan som är jätteskön men förkort + att mormor har legat på madrassen brevid och hon tar nog första pris i snarkning! Fyy var irriterande. Vaknar flera ggr om natten av hennes ojlud och att man inte kan sträcka ut sina ben tillräckligt. Men inatt kommer jag sova som en prinsessa i en riktig säng=)

Den här fredagen har varit lugn & skön -
Skjussade mormor till bussen,
Slingat håret hos frisörn,
En sväng på stan,
Promenad med Fiffi i solskenet..

Nu sitter jag här vid datorn, har gjort klart namnskyltarna till mina kära hästar. Snart blir de mys framför tvn.

image108
Söta Fiffi på dagens promenix

Vår!!?

Grymt härligt väder ute!! Solen skiner och 7 grader varmt. Har tagit en härlig promenad med Fiffi runt ån och sedan en god frukost. Har även diskat bort den stora diskhögen, och sätt färdigt filmen som jag inte orkade se färdigt igår, Claudias hämnd. Riktigt bra var den Tänkte ta på mig klädern nu och ta bilen till IKANO. Titta lite i Madeleines ridsportsaffär och köpa en present till mamma;D Är ju som sagt alla hjärtans dag imorgon!


image107
Perfekt ridväder idag!

Efter helgen

Nu är helgen slut. Jennie har varit här sen Torsdag till Söndag & helgen har verkligen gott superfort.

Torsdag:
Hämtade Jennie vid halv 8 på stationen.
In till stan för att äta Magnolisk buffe som var suverän!
Kollade på filmen Im a Legend - riktigt läskig. Satt på spänn från början till slut!

Fredag:
En sväng på IKANO huset.
Bad på hotell Ekoxen (29 gradit varmt vatten)!
Let's dance-tittande och mysig fredagskväll.

Lördag:
Väckarklockan ringde kl 05,00 dags för jobb!
Jobbat färdigt vid halv 3,
Jennie kom in och vi tog en sväng på stan. Fynda ett linne för 50 kr och ett par snygga ankelbyxor för 59 kr!!!
En promenad runt stångån.
Lyxmiddag!
Festkväll (Platå)
Hemma kl 05.00. Då mamma var vaken och skulle gå till jobbet!

Söndag:
Slappedag!!!
Skjussa Jennie till tåget.
Filmdags (Kärlek på menyn)
Popcorn och glass!

Så såg min helg ut i stortsätt :)

Måndag idag och jag har inget planerat. Har ringt Marie & nu är allt bokat och klart. Det blir Luleå/Piteå den18/7 i sommar. Hästutställning och jag ska minst visa 6 hästar!! Nu börjar karriären, hehe=)
Annars tänkte ja ta en sväng om på stan, måste ha nya träningskläder.. Kanske boka slingtid hos frisören. Ahh vi får se!


Tjaa

lnkp

Onödigt inlägg!!!

Ensam hemma hos mamma. Börjar bli lite smått långtråkigt. Halvsjuk är man med. I morse mådde jag inte alls bra :/ . Mamma kommer hem vid 4, tror ja! Och mormor vid 5 ! Måste snart gå ut med Fiffi.. Hon går fram och tillbaka vid dörren. Känns som jag precis har varit ute med henne. Regnar gör det också..
Har börjat att sy på mitt andra halter. & det blir riktigt fint ska ni veta;) (Får ju skaffa en hobby när ja inte har så mkt att göra!!)

Jobb igår, länge sen man gick upp vid 6. Slutade vid 2. Var mycket att göra. Plocka disk i en evighet, diska disk, fylla på, frukost klart så var det dags att hjälpa till att servera! Trångt och massa folk med tunga varma tallrikar så tar jag bara två tallrikar. Livrädd att jag ska tappa! Men de tvinga mig till att ta tre, annars går de för långsamt fast vi är sådär 5 i servisen!! Ut på stan, in i massa små butiker för att leta efter dekorband! Var inne på tre hjärtan med för att köpa en ansiktsräm. Hon berättade om man sitter för mycket vid datorn så får man dålig hy, finnar osv.. Så dem som är rädda om sin hy ska egentligen smörja in sig med solskyddsfaktor varenda gång man sätter sig vid datorn!.. Hem, sy.. Sedan kom Kaj med semlor, gillar inte semlor så mycket.. Men en semledag uten semla är ju ingen semledag precis!

Imorgon kväll kommer Jennie hit för all hälsa på :) Ska äta på min favorit restaurang, Ghingis som är en magnolisk restaurang. Ska väl gå lite på stan med, bada kanske;) jobb, bio, fest osv...

Haha brevbäraren kom med påsten precis!! Eller han försäkte peta in allt i lilla luckan i dörren, & Fiffi blir helt galen/ rädd!! haha nä nu ska vi ut!

Tjipp


fest e pest

Hej alla glada!
Idag mår ja sådär. Mår lite bättre efter 9 hål på golfbanan! Riktigt skönt. Tror ja ska byta karriär och börja golfa. Jag är en gudagåva! haha... Igår var det party som stod på schemat. Förfest hos Klingspor som var helt okej. Bjöds på den äckligaste snappsen ja någonsin har druckit, något import från Spanien som smaka en blandning av lakrits och fisk!!!!!!!!!!!!! FATTA HUR ÄCKLIGT DE VAR!!!! Ja spyr nästan när ja bara tänker på den.. USCH USCH! Väl framme på valla så ville ja bara hem.. Närmsta bästa taxin blev de. Vipps va man hemma i sin sköna säng:) Så ingen vidare lyckad kväll blev de inte.. Ja skulle lyssna på mitt inre. Jag skulle ha stannat hemma från början! Jag ska inte ut på LÄNGE!.


:D

Glad!!! Annika ringde precis från Australien. Så glad jag blev när ja hörde hennes ljuva stämma. Fast hon var väldigt hes, hon hade varit ute på krogen sa hon;) Jag bara vill VILL åka ner och hälsa på henne.. & antagligen blir de så.. Vem vet, redan kanske i April, Maj! Hade varit underbart. Vara där i en två månader :D

Annars är de en helt vanlig simpel fredag.. Sitter i soffan och kastar gulles pip i jämna mellanrum.. Annars börjar hon gnälla.. Ska till Desiree sen på lite fredagsmys. LetsDance och glass! Annars, jo jobb idag. En helt chilljobb dag. Trodde de va 50 rum eller ngt som skulle städas. Men de va bara ca 15. gött! Just de morgonen började inte lika bra. Bilen ville inte starta. haha så ja blev 25 min försenad.. Jobb imorgon med. Känns bra! Sedan på kvällen är man hembjuden till Wille Klingspor på lite förfest får se var jag tar vägen sen. Inte barabar iaf:)

TJIPP

Just de. För alla er som är hästintresserade så har ja precis skapat en hemsida..
http://www.123minsida.se/PapasArabians

image106

RSS 2.0