..

Nyss kommit hem från stallet, Classica stog inne så jag slapp gå ut i den leriga hagen för att hämta henne! Extra skönt när man har hål i skon liksom:) Dränkt i glansspray och hal som en ål var hon så bestämde vi oss för att rida ut på en barbacka tur. Ridturen började riktigt lugnt & bra. Tills vi kom fram till ett Stort vägarbete. Pigg, flåsig som hon är + hal som en ål lyckades jag hålla mig kvar! Har inte haft av täcket på henne på ca en vecka. & Ojj vad magen har växt :D
Just nu sitter jag i soffan i mjukisar. Gulle ligger & snarkar brevid mig. Hon följde med på dagens tur & det tog på hennes krafer.. Snuttan<3 Ska ta något att äta snart innan gymmet. Igår var jag & tränade med Emil. Mycket skönare när man är två då men peppar varandra och resultatet blir svettigt:P Prövade bänkpress, haha hade 5 kilo på + då själva stången som vägde sådär 17?, kilo! 
Helgen var de Barbar & fyy vad tråkigt jag hade, sa då att jag inte ska gå ut på ett tag. Men pratade me Wille igår och blev bjuden på fest hemma hos honom på lördag, så där sprack nog de!!! Åker till mamma på lördag och stannar där några veckor.. Jennie kommer upp på torsdagen och håller mig sällskap över helgen:) Jobb imorgon och på lördag så lite fest på lördakvällen sitter kanske inte helt fel ändån..

Tjipp tjipp


A drop in the ocean



Bara älskar den låten.. Cause you are my heaven <3

FAN va de ska va jobbigt att inte veta vad man vill...
Men om man inte vet, då vill man väl inte? Egentligen..

,

image105
Vacker, Anabel!

Rysning


Lite smått med rysningar sådär vid 3 min & framåt! Jisses vad bra;D Såg den för första gången för år sedan, och nu bara hittade den bara sådär, Nu kommer ja sova gott!

Godnatt säger jag.

Dagens..

Dagens göromål:

? Tvätta
? Städa bilen
? Stallet
? Träna med Emil
? Sova, jobb imorgon!

Måste bara säga att David har grym stil på den här bilden. Me like:)

image104

Gott!

                                                                                            image103                 
Sitter här och kränger lussebullar med mandelmassa i. Så hiiimla gott asså:D haha.. Kom hem för ett tag sen. Har jobbat från 7.30 till 11.00 sköön dag! Sedan åkte jag direkt till stallet. Kallt som satan ute så det blev ingen ridning. Ska åka och träna sen tänkte jag!
Igår var det en lång seg jobbdag. Hela slottet skulle städas.. puuh. Hem och vila lite sedan blev de gymmet, De blev ett kort men intensivt pass. Efter de kom Jennie hem till mig och vi bakade mjuk pepparkaka och då lussebullar! Lite sent och baka de nu. Men  va vafan gott är de;D












Sakna ...

Fick precis reda på att jag är ledamot i MUF :)

Vet inte om ja ska skratta eller gråta.. Egentligen borde jag tycka att det är himla skönt. :(

Nej nu ska jag sova. Jobbat idag och är riktigt trött.. Börjar klockan 7 imorogn. Suck!

Purple Rain <3

image101

Fredag

Sitter här i soffan och väntar på att Jennie ska ringa och säga att hon är klar så jag kan åka och träna. Medans jag tränar så ska hon handla fruktsallad och lite annat gott tills ikväll.. Inget onyttigt, för vi ska bli nyttiga! haha se hur länge de varar! Har jobbat med Jennie idag i stallet på snoge. Trevligt.. Ska jobba nu tills tisdag med + nästa fredag. Så blir iaf inte helpank i månadens slut :) Igår var jag med Robin och Jennie, såg The girl next door. Bra film tycker jag=) Jennie och jag var också och lämnade alla hennes hästgrejer i de nya stallet som jag och pappa har hyrt. Kommer bara bli så grymt bra:D 2,2 km dit. Så man kan gå. Fast då blir man trött när man har kommitmfram:P Så segt att åka till stallet nu. 15 min dit me bil.. Kallt, ruggigt massa gegga mm.. Länktar tills ja får hem min, ja MIN andra häst, Nanna! =) Har skrivit på alla papper o skickat iväg och betalt.. Så i Mars har jag två hästar.. och Maj har jag, Classica förhoppningsvist klämt fram en liten bebis <3

image99

Helgen + måndag

Helgen har varit suverän!

I fredes åkte jag in för att träna i Veberöd, sedan åkte jag och handlade mat inför kvällen, Tacos. Sedan hämtade jag Lina hos Susanna´s salong där hon fick sina naglar fixade. Köpte ett nagelkitt också! Lite stressigt hem blev de. Skulle ha tjejkväll, hem kom jag med träningskläder och några tjejer hade redan kommit! Men det blev en lyckad kväll. God mat, gottis, lets dance tittande, Lina byggde naglar på mig och klippte topparna:)
Lördes var jag i stallet nästan hela dan, red ut på en tur med Eva, och Vicki. Sedan hem för att göra ordning sig. Middag på byakrogen sedan iväg till Emelie i Ystad där det blev en lyckad förfest innan Barbar som var roligare än på länge!!
Söndagen blev en lugn sådan. Stall och mys :)
Idag jar jag jobbat, åkte till stallet direkt. Såklart glömde jag köpa foder så min häst får äta havre.. Så imorgon kommer de va en fartfylld havremopd som väntar på mig!!
Nu ska jag byta om till träningsklärna, fast soffan lockar riktigt mycket just nu! Efter träningen blir de ett långt bubbelbad!


:/

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en
aning, att jag tänker på dig precis just nu...


:(

Inte min dag idag. Har varit irriterad på ALLT idag.. BBuhuu. Sur och lite smått ledsen..:/

Har varit på centersyd med Jennie och Mattias idag. Köpte ett par svarta miss sexty jeans, jeansskjorta, armband, halsband från mq. Och allt de kostade mig 17 kr :) Fick också med mig hem BUS och hårinpackning.. Känner mig jätteblek, och torrt fnasigt hår :( På fredag blir de klippning! Haha när jag handlade på mq fick jag en "fin" påse.. Och Mattias bad också en sådan påse, han sparar på fina påsar=)

Nu gräddas min kladdkaka för fullt i ugnen. Ska gå och kolla till den!

image97

Tja.

Me

image96

Godkväll

Sitter i soffan och ser på tv.. Gulle ligger här tätt intill mig och småsnarkar. Hon är så söt. Pappa och jag gick upp "tidigt" idag, kl 8.00 för att åka till djursjukhuset i lund.. Blir operation på fredag. Gulle har en jättestor böld på magen - den ska bort!
Efter vår visit på sjukan åkte vi till Kristianstad hem till Arnrup för att kolla på en hingst, efter fikan åkte vi vidare till Tomellila på en annan visit hos Britta! På hemvägen passade vi på att ta stallet. Pappa fixade min box till mig, hade fel jacka på mig. Vill inte att min Bommerang jacka ska lukta häst, inte heller att mina vita skor ska bli bruna:P Efter de blev de att handla mat.. Det blev indisk kycklinggryta med jasminris a lá Susanna - gott=) När ja hade ätit färdigt ringde jensa mig. Hon ville leka! jag med:) Tog cykeln genom den kolsvarta skogen, fyy va mörkt och läskigt de var:P Gjorde inte så mycket, satt och snackade skit mest!
Imorgon ska jensa, mattias och jag till centersyd, är helpank men vi måste kolla in deras nya affär. New Yorker - vår favorit affär i Mallorca, Se om vi fortfarande tycker den är lika bra.

Sov gott Kyss

Snipp snapp slut så var dena dagen slut

Sov riktigt länge idag. Förstår inte varför. Förr gick jag alltid upp tidigt typ 8 på helger. Men nu så går jag upp vid 11-12. Hela dagen bara försvinner. Men upp vid 12 idag iaf. Gjorde en god frukost. Ägg, en macka och ett glas mjölk. Sedan bar det av till stallet. Om det var svinkallt igår så var det verkligen ISkallt idag. Red ut barbacka en runda med täcke på häste,n så drog jag täcket över mina ben så dem slapp frysa! Ingen hjälm blev det - kallt om öronen så ja behöll mösan på! Hem och duscha och åt en ostbulle. Sedan åkte jag iväg till nautilus för att träna. Hade ju bokat tid med instruktör idag. Riktigt skönt var de:) Kvällen har jag tillbringat med Jennie. Hon kom hem från Norge idag så vi hade mycket att prata om. Träffade Mattias och Emil nu när jag hade kört hem Jennie. Haha roliga killar de :) Det roliga som hänt idag är att mamma har varit inne på msn, helt ortoligt! Haha hon kunde skriva riktigt snabbt till och med. Iaf för att vara helt ny me de här med datorer.
Nu ska ja gå och borsta tänderna sedan läsa en bok som min farmor har skrivit. Den handlar om hennes uppväxt. Riktigt kul att läsa. Om de kungliga besöken, hembiträden och om hela sin släkt. Jättekul. Saknar henne enormt. När jag läste lite igår fick jag tårar i ögonen, det var som jag hörde hennes vackra röst igen <3 Farmor var, ÄR den jag avgudar mest.

Sov så gott


Myskväll=)

japp myskväll på högnivå.

idag har jag varit flitig. har varit i stallet idag - svinkallt verkligen. mockade 4 boxar. sedan har jag och madde varit och tränat på gymmet, sprang ca 20 min, och cyklade 20 min. så konditionsträning har de blivit idag! bokade tid med instruktör imorgon. så nu ska ja börja träna:P får ju hålla mitt nyårlöfte:) efter duschen åkte madde och jag till byakrogen för att äta.. de blev plankstek för mig och pepparbiff för madde! vi blev proppmätta men ändå ville våra magar ha mer! så vi körde tillbaka tllbaka till veberöd. vi fick med oss marsglass, popcorn, lödgodis och cola och nonstops till pappa! fast jag dricker inte läsk, så ja tar vatten:P nu sitter vi här i soffan och kränger för fullt. ser
Chuck And Larry. rolig film de som jag kan rekomondera! det känns som vi är gravida med tuslingar:P haha.

Nu film!

image94

2008!

Firade nyår hemma hos Mariana. Mycket trevlig kväll blev de :) Jag och Emil bestämde oss för att cykla dit..I tunna strumpbycor och i högklackat med några minusgrader så trampade vi iväg. Kolsvart vart det ute och snorhalt. Men tillslut kom vi fram. Kom in och jag kände knappt igen en kotte. Men tillslut kändes de som vi blev riktigt tajta. Nu kan jag i alla fall knyta slips;) Det gick lite sämre sedan när vi cyklade hem vid halv 3 tiden. Emil hade fått liiite för mycket i sig om man säger så:P Cyklade igenom Blentarpscity och träffade lite folk på busskuren. Va fasen kör skurup/ystad folk mitt i natten i blentarp!? Kan man ju undra:P.. Väl hemma med iskalla fötter blev det bums i säng.. I min sköna skönhetssömn knackade nån på mitt fönster och jag blev livrädd.. Men det visade sig att det bara va Oscar.. Han hade glömt nyckel såklart.

2007 var ett bra år, men jag känner på mig att 2008 kommer bli mycket bättre ;D


Gott nytt år på er!

RSS 2.0