snart

Imorgon är de nyår! Jiiiiiiiiisses, detta året hade inte kunnat slutat bättre. Hoppas de fortstätter minst lika bra! Har en massa planer och tror de nya året kommer bli kanon:)
Imorgon blir det först jobb till kl 18, därefter snabbt hem för att svira om. Middag med tjejerna här hemma sedan blir det fest! Segt som tusan att man börjar kl 9 dagen därpå.. Men de är bara nyår en gång om året, och det ska såklart firas rejält! Förra nyåret hade jag, Oscar och pappa stor fest hemma, med långbord, tre rätters. Var så jäkla kul med blandat folk! Svårslaget.


ett av långborden fron ifjol

söndagar..

Vilken kväll det blev igår då.. Det visades extra tydligt när jag vaknade imorse..
Fina Linnéa och hennes vän kom hit innan vi stack på förfest hos Linn. Trevligt folk! Sedan Harrys såklart. Hade riktigt roligt och kvällen gick alldeles för snabbt.. Men imorse var det dock inte lika roligt.. Tog täcket och kudden till soffan och har i stort sätt legat där hela dan. Maria hörde sedan av sig och ville ner till byn, handlade kyckling och lite andra goda grejer. Så nu gör jag en stor kycklinggryta så jag kan frysa in med. Är såå hungrig:)
Ikväll blir de nog lugnt, en film kanske!


Dags att klippa sig snart..

Juldan!

Nu har familjen åkt hem och det är lugnt och skönt här hemma då jag nu är helt ensam! Har precis fått i mig lite rester från julbordet och ligger i soffan och bara väntar att klockan ska bli lite mera.. Ikväll kommer fina Linneahit för lite förfest! Ska bli så skoj:)
Julen har varit perfekt. God mat, härlig stämning, spaát, badat, bowlat mm..
Idag har jag städat hela stugan, gymmat in mina nya träningsskor, tvättat, fixat bilen som har varit helt igen isad och tittat på en massa tecknade filmer som gått på tv.. Nu, taggar inför ikväll;)

God jul alla fina!


Nu är det jul i vårt hus:)

En lång och härlig tisdag! Dagen började med att klockan ringde tidigt. Morgon möte kl 8.00 därefter blev de gym, bad & spa. Gjorde en after-ski på Jenny. Fick en Omnilux behandling av Linnea (ljusbehandling) och bestämt mig för att gå en kur.  Så om några veckor kommer förhoppningsvis min hy att glänsa ;)
Snart är det jul! Ikväll har jag och Jenny överröstat grannarna med julmusik. Nu är det fullt bemanat i huset! Ena lägenheten har fest ikväll men vi kände för att julstöka lite. (ja, jag kan faktiskt motstå fest.. iband) Gjort en himla massa Mozart kulor och imorgon ska vi ut och ta in lite granris o pynta vår spis med. Imorogn kväll kommer mamma, mormor, morbror och bror upp för att stanna här och fira jul! Kommer bli så mysigt. Och Linnéa kommer även upp. Så linnea bara så du vet så smäller det på juldagen;)


nu kör vi igen!

Idag är det fredag! Och dessutom en party fredag då det blir lite förferre här hemma sen ICE som har premiär ikväll. Har jobbat en hel del på sistonde. Igår var en tuff dag - 13 timmars arbetsdag. Har fått mitt schema nu och det kan verkligen inte bli bättre! Nya grannar har vi fått med. Två toppen tjejer från Borås som precis har gått ut Elisabethskolan! Så snart är hela spa gänget samlat :)
Efter jobb idag skulle ja, Maria och Jenny ut och shoppa lite julklappar, men det blev istället ett par finfina skor i julklapp till mig. Ett riktigt kap!


jul mys

Nu är hela frysen full med lusebullar! Igår hade vi bullbak hos Daniel och Christina. Tre satser (!) med lussebullar=90 bullar! Ett helt berg blev de, och supergoda! Efter baket som tog ett bra tag blev det film time, Toy Story 3! Sedan hem för att för en gångsskull lägga sig i tid. Har hänt grejer varje kväll. Idag slutade jag vid 7 och Jenny hade stängning så passade på att gymma bort tiden lite;). Sedan handlade vi lite ljus som vi har satt i vår öppna spis och apelsiner med nejlikor i som vi har hängt upp i fönstret! Super mysigt blev det i vår annars ganska kala stuga!



berget


smickrande julgran hemma hos Daniel o Christina... Eller?!

7 december

Jag och min sambo sitter bänkade framför tvn då julkalendern precis har börjat! Vi följer den flitigt och den är faktiskt ganska bra:)

I söndes var vi och såg Petter på Harrys, kvällen började först med en tre rätters middag som var det godaste jag har ätit på länge! Fick följe av några killar "hem" då de bodde på vägen och skulle visa en genväg hem. "Å här har ni mördar backen ni ska ta".. Så hörde man folk ropa när de gick (halkade) ner.. Nääädu. Så de fick bli efterfest hos dem o taxi hem på de! haha:) Rolig och en sen kväll blev de. Segt att gå upp dagen efter då de var dags för jobb. Idag har jag och sambon varit på gymmet och tränat ett box pass, mycket axlar och magövningar! Efter de blev hängde vi lite i Sauna världen och tog varsin fruktdrink. Skönt:) Nu är jag ledig till fredag.. Imorgon blir det julbak och filmkväll med ett skönt gäng från spat! Ååh bara älskar detta livet! Hoppas att vintern inte går fort;)






förvirrad!?

Haha märkte att jag har tagit total fel på dagarna i det förra inlägget.. Det var ju i tisdes vi var på Harrys och i måndes vi surfade.. Aja, här uppe är alla dagarna som helgdagar..
Nu ska jag snart kila iväg till jobb. Är skidtestar helg här uppe nu i helgen så det kommer bli grymt mycket folk på jobbet.

Ni får ha en kanon helg:)


Sälen såklart

Vilka toppen dagar jag har haft. Efter varje dag har jag sagt: denna dagen är svår att toppa.. Men de har ändå kunnat bli toppade! Har varit ledig ett par dagar nu och vi har hittat på med en massa roliga saker. I söndes hade jag och Jenny lite förfest innan förfesten här hemma och bjöd in grannarna. Därefter stack vi vidare och hamnade tillslut på Harrys, underbar kväll! I måndes sov vi ut för att sedan träffas på Experium för en hel dag på badet. Prövade på inomhusvågen och är helt såld! Jääklar va roligt det var.. Bilder kommer snart! Dagen slutade med en rejäl hamburgare på sportbaren. Kan säga att idag har man skapligt med träningsverk i både nacke och rygg.
Ska snart nanna, sjukt mycket på jobb imorgon!

Förövrigt så har Commodus fått åka till sin nya ägare, Tärenäs Arabstuteri! :)

Hoppas ni alla har det bra där hemma. O ja, jag sakner er:)


RSS 2.0