Lite mys bilder

Classica och jag

 
Min Charlie:)


Fiffi på Dalbystenbrott!


Etolog i solskenet




finaste classica

USCH.

Gör en lång komplicerad historia kort..
Igår när ja skulle hälsa på min älskade classica så upptäckte jag att hon hade en stor sårskada på sitt bakben..IGEN.. Fick panik körde hem för att hämta pappa, ringde veterinären, som självklart var upptagen.. Ingen var i stallet eftersom de var tävlingar på jägersro... Tillslut fick vi tag på dem och de sa att classica måste genast iväg till helsingborgs djursjukhus.. allt var grönt eftersom de sa att de kunde köra upp henne och vi skulle ringa dagen därpå (idag) för att fråga hur de är med henne.. Imorse ringde jag och de hade inte fått in ngn classica:( PANIK ringde tillbaka till stallet och allt hade blivit ett missförstånd. Hon stod kvar i stallet och med ett stort svullet ben.. Va jag vad ledsen.. fick panik, trodde nästan att de va de sista timmarna jag hade tillsammans me min bästis classica..tänkte att de här kommer gå på hur mkt pengar som helst.. Iaf..så kom Eva ner och hjälpte mig att få henne till helsingborg.. försäkrad som hon inte är. Såret är ca 10 cm brett och 20-30 cm långt. typiskt att sånthär ska hända. veterinären tänkte söva henne för en operation. men då hade chansen varit stor för den fölungen hon har i magen inte skulle kunna klara sig.. och att min stackars classica som stog där me bedövning kanske inte heller hade orkat att vakna upp. och då hade fölet vid sidan stått där utan mamma..  men de hela gick bra och nu är hon hemma efter en låååånglååång dag, lindad från topp till tå. Har aldrig varit så rädd/ledsen i mitt liv.. va en varelse kan betyda mkt för en.. men min lille classica lever och kommer bli bra. de betyder mest<3


happ

Piteå mm..

Piteå helgen blev riktigt lykad! Gick super bra för mig. Bland annat blev ja champion met ett sto, de andre 6 hästarna kom på andra placering..:)
 Skulle aldrig kunna bo där uppe. Sjukt långt till allt! Nu var det ljust dygnet runt och om vintrarna är de tvärtom och ca 30 minus grader! usch:P...


Ikväll är jag så himla uttråkad... Vet inte om de e för att ja e trött...
Vill verkligen flytta ifrån denna lilla by.. Händer absolut ingetting..Efter hästsäsongen ska ja flytta till Linköping några månader. Skönt att komma ifrån allt. Ja behöver liv och röresle runt mig!

Tänker fort mkt på dig.. Tycker om dig..Men får intala mig själv varje dag att de funkar inte... Sjukt egentligen.. Två personer tycker om varandra men de går inte.........


Jaja,.. Skönt att få skriva av sig lite..


..

Den här veckan bara springer iväg! Mycket som händer och de känns som man inte hinner med nått.. Kiviksmarknad ikväll, Annika åker tillbaks till Australien imorgon, Falsterboveckan, Åhus + Sjöbomarknad.. Sen åker man till Piteå tidigt på fredagmorgon.. Får se vad ja hinner med.. Måste sortera min garderob också som är proppfull.. Fick massa nya kläder idag av min kusin också. Har iaf hämtat Papa´s Arabians lådorna idag.. En stor låda, en liten barlåda, två krukor, gardiner, och hästtäcken! Så nu är de ordnat.. Eller de fattas bara gardinstänger till.. Snart matdags! Min mage skriker mat.. De blir panbiff och potatismos. Måste vara en av mina favoriträtter! Nej om man ska testa ringa Etologs ägare igen..

Hästhästhäst . . .

Blev ingen utgång i Malmö ikväll. Lite dåligt planerat och tillslut var det bara jag och Annika som var sugna..

Lämnade hästen på bete idag. Tog i stort sätt hela dan! Fick in fölisen utan några större problem.. Bara de att grimman gick sönder men vi fångade honom snabbt.. Han väl inne så ville inte Classica in! Men de gick ju till slut. När vi släppte dem i de nya betet så stirrade alla andra hästarna på classica som om de aldrig har sätt en vit häst förut! Alla 70 hästar på gården är bruna! haha de såg väldigt roligt ut. Alla sprang runt me svansen på ryggen till och med min Classica! Classica dök direkt ner i gräset medans de andra hästarna stog 200 meter ifrån och bara stirrade! Hagen är heöt underbar. Bara hagen är nästan 19 tunnland! Grymt härligt. Kul att de tyckte Charlie såg ut som en liten porslinshäst:)

Imorgon ska jag på öppethus på Bellinga gård.. Helt sjukt vilken ording man kan ha på ett stall. De kallar de för tyskordning. Värmegolv har de också!

Iaf efter vi hade lämnat classica på bete så åkte jag och hämtade annika för att åka till stallet.. Etolog fick sadeln på idag igen och Annika kunde till och med sitta på honom utan några problem :) Kommer hans matte bli glad! Red sedan Remington. Så himla härligt :) OJ va mkt häst de blev!! Men de e typ det ända som händer om dagarna nu.. Stallet hela dagarna ut!

Lyssnar igenom alla låtarna på datorn. Hittar riktigt bra låtar!! En låt som har fastnat just nu är Lady Gaga  - Just dance.
Riktigt bra!


Hittade sjukt fina bilder på mig och Etolog från helgen! Har beställt hem några. Här är ett smakprov :)




yes

Hänt väldigt mkt nu under de senaste dagarna.. Både bra och dåliga saker.. Men nu känns de som de mesta har löst upp sig:) Nanna mår lite bättre idag så de lättade lite..

Trodde de skulle bli en lugn kväll. Men njaa. Ska iväg på fest snart. Tur som de är så är de i Blentarp!

Klarade förresten mitt gröna kort idag:D så nu kan ja ut och golfa när jag vill!

Imorgon flyttar ja Classica till ett nytt mega stort bete med foderrgaranti. Helt perfekt. Har aldrig sätt ett sånt vackert beläget häst ställe. Massa föl kommer Charlie att få leka med:). Så de känns skönt iaf..


Nu har ja väl inte sådär mkt mer att berätta. Hade bara inget att göra så:) Men nu ska ja klä på mig lite..


Puss

haha

Måste bara berätta en rolig grej som hände häromdagen då annika och jag körde i sjöbo...
Jag skulle leka lite "cool" och satte gasen i botten trodde jag. Men ja tryckte istället bromsen i botten, tvärstopp blev det och jag flög fram på tutan och frågade, Vem tutade? HAHA både jag och annika brast ut i gapflabb.. vi skrattar fortfarande åt de.. De var ju liksom jag själv som tuta! haha..

Igår hade vi tänkt att gå på bio men det blev inte av.. Åkte till stallet för att ta hand om hästarna mina. Etolog hade asdel på sig för första gången och annika låg över honom utan några problem! Nanna var dock jättesjuk.. Fått en infektion i kroppen och vill knappt gå.. Fått en pinne eller ngt in i halsen och idag är det jättesvullet.. Typiskt nu innan RIKS utsällningen.

Blommeröd som var i helgen var suveränt som vanligt! Helt sjukt varmt väder de var i lördes.. De gick bra för mig och Etolog som visades för första gången. Jag var sjukt nervös kan jag säga men han skötte sig jättebra och de blev en sjätte placering. Festen på kvällen var kul, fast man var riktigt sliten och trött.. Somliga kom ens inte hem på natten! ;D


Blommeröd

Snart bär det av! Blommeröd är typ årets höjdpunkt, och fint väder ska det bli, det gör det hela lite bättre:D
Har packat nästan allt ja ska ha med mig nu. Så jag tänkte lägga mig och sola lite. Fick en jäkla massa färg igår. Härligt!

Helgen kommer bli hur bra som helst.

Nej ut och sola lite. Datorn hänger med. Ska lyssna på de låtarna som T har tipsat om!:)

Puss  hej

Morrn

Vaknade av en kul dröm!
Jag och Jennie träffade Shakira och Markus Schenkenberg på ngn restaurang. Båda bröt på svenska och Jennie skrek SHAKIIIIRA ÄR MIN IDOL!! Sedan bad vi om deras autograf och de ritade typ ett hus i stället. Jätte flummigt:P


I alla fall!
Va i Norge i helgen på häst utställning. Ritkigt lyckad. 6 hästar hade vi med oss och vi kom vidare till 4 championat och vann ett:)
på lördagkvällen så var det en stor fest i en borg. Ritkigt fint. Högt upp låg de och man hade utsikt över vattnet. Menyn var 70 tals. Man åt på en rund stor brödbit och åt allt med händerna. Kladdigt men supergott!

Nu sitter ja här och är lite smånervös inför helgen då det är Blommeröd då jag ska visa en häst som aldrig har blivit visad förr.

Nu ska jag vidare till stallet och börja finslipa på de sista grejerna!

RSS 2.0