nu så!

Nu är allt klart så nu kan jag gå ut med nyheten! Mamma och hennes kille har köpt en jättemysig liten gård bara en halvtimme från GBG! Helt underbart, så i slutet av sommar kommer mina hästar hem igen och det ska bli väldigt skönt att ha mamsen nära igen :)

Nyhet nr 2! Jag har fått fast anställning på St Jörgen spa till höst :)


Regnet bara öser ner denna fredagkväll, ensam hemma och har precis ätit laxgratäng med potatismos, som jag självklart gjort själv :)

Har äntligen tagit mig tiden att gå till frisören. Så idag har håret fått bli ordentligt genomklippt, så nu känns det fräscht igen, var som sagt alldeles för många månader sen sist..

Just de, i måndes var vi på premiär på Måndagsklubben i Halmstad med Adrian Lux. Reg & storm, men vi hade galet skoj! Lyckades på nått sätt få ett stammis kort, så HEJ måndagar i Halmstad :)


midsommar pics

Tack systrarna Lundgren för en grym midsommar!
 63 pers, lekar, mat, jordgubbar, snaps, dans ...


värdarna!


Dags för snaps, igen!



perfect rouge

Det perfekta rouget från MUS "Fresh Rose". Ett matt rosa rouge som jag har suktat länge för :) Köpte även en foundation från Exuviance för ca en vecka sedan som jag är riktigt nöjd med. Har använd smink från BareMinerals sedan Elisabethtiden, men kände att det var dags för en förändring.
Har haft rätt dålig hy på sistonde och fått lite utslag samt pigmenteringar. Har hört av rätt många att Id sminket inte ska vara det bästa om man har en känslig hy. Konsitgt då Id sminket framtogs just för de med känsliga hydtyper.. Id´s foundation pirrar väldigt mycket om man har torr hy. Sägs att det då jobbar på fukten, förlängning i hudvården. Men den känslan gillar inte jag då det känns som man är helt fnasig i hyn!
Beställde även igår hudvårdsprodukter från Exuviance och deras nya serum Optilight! Så om några veckor får vi se om det hänt underverk :)


summerburst i mitt hjärta

Vill inte att helgen ska ta slut!
Har varit en grymt bra helg, fina vänner, mycket dans (träningsvärk i vaderna och i nacken efter all dans...) tur med vädret, SOL!, och grymt bra musik. Vi har redan bestämt att det blir Summerburst 2013 ;)

Nu är jag lagom mör i kroppen och ska snart krypa ner till sängs.
Imorgon har jag kanske en jättebra nyhet :) Håller tummarna......


RSS 2.0