Godkväll

Igår var jag och Jennie och såg på bio i Lund. Riktigt bio väder va de, lite kyligt, regningt och blåsigt - perfekt:) Vi såg Sex in the city och den va riktigt bra! Mkt gott skratt fick man :)
Innan bion käkade vi på mc donkan, lilla menyn som vanligt! knappt att den går i haha.. ja måste ha jätteliten magsäck:P. efter de var vi tvugna att handla lite godis. och popcorn såklart. största menyn för att den blev billigast! haha.. åt knappt ngt.. mätt som man var!

har ridigt nu flera dagar, förutom igår! har varit riktigt mysigt faktiskt=) idag när ja red ut själv på nanna så kom de en vit hjort? o shit va hon blev rädd, så mkt fart har hon aldrig haft i benen! så släppte ja henne upp för bakarna, så jäkla härlig känsla, tårarna bara rinner ner och magen bara fylls av fjärilar:) lyckorus!

har jobbat rätt mkt nu. på en gård mellan ystad - tomelilla. slavarbete och jag gillar de!!  ca 20-30 hästar att sköta om. de ska mockas, tränas, badas, mm! riktigt skönt att få använda kroppen... när man slutar vid 4 så har man sina tre hästar hemma att ta hand om plus lilla charlie! så härligt! dagarna är som ett rent styrkepass:)
de enda negativa är att min ljumske aldrig får tid att läka... hur får man en ljumske att läka snabbare, är de bara vila? tävling om två veckor och då måste den vara läkt...

en hel timme tills satc börjar... får väl använda min stora porslinboll då ett tag haha! (pilatesoll som faktiskt används flitigt!!)



Kommentarer
Postat av: fanny

svar: dom e sjukt snygga, köpte dom på åhlens :)

2008-08-06 @ 22:53:30
URL: http://fannyffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0